10% Heeft een passend alles-in-een abonnement

10% Heeft een passend alles-in-een abonnement

Je hebt jouw televisie en internet, alles-in-een abonnement misschien al jaren. Met heb je ook al een keer overwogen om deze te vergelijken? Zo lastig hoeft het vergelijken van je tv en internet abonnement namelijk niet te zijn. En overstappen al helemaal niet. Zo ben ik pasgeleden nog overgestapt. Het scheelde mij een paar tientjes per maand.

Ik heb het helemaal ontdekt, vergelijkingen maken. Je kunt er namelijk binnen een paar klikken veel geld mee besparen. En neem dat advies maar serieus. Want in nog geen 10 minuten tijd (waarbij ik ook mijn koffie nog heb opgedronken) ben ik naar een goedkopere provider ingestapt, bovendien heb ik ook nog eens sneller internet voor veel minder geld.

Je kunt bij ons bijvoorbeeld prima vergelijken tussen de verschillende aanbieders die er zijn. Wat dacht je van Online.nl, Oxxio en budget alles-in-een.

Bij mij viel de keuze op T-mobile alles-in-een en dan voornamelijk voor de zenders die er in dit pakket zitten. Ik kreeg een mooie aanbieding. Normaal betaal ik toch een kleine 82 euro voor mijn pakket. En dat komt elke maand opnieuw terug. Nu betaal ik 37,50 euro per maand. En laat ik eerlijk zijn dat het mij bevalt.

winkelen

Overstappen naar een goedkoper alles-in-een pakket

Maak ook de vergelijk eens op internet. Je kunt er echt je voordeel mee doen. En soms profiteer je ook nog eens van een geweldige aanbieding omdat je een nieuw lid bent. Zo betaal ik zelfs de eerste maanden slechts 22,50!!! Dat is snel verdiend toch?

En ik hoef er echt niet langer dan een jaar lid voor te zijn. Volgend jaar stap ik gewoon weer over naar een andere provider. En door dat te blijven doen zal ik ook echt blijvend profiteren van een lager tarief. Reken het maar uit op jaarbasis.

De voordelen die ik zelf inmiddels heb gekregen wil ik jou ook aanbieden. Daarom kun je op mijn website eenvoudig een vergelijk maken, zonder dat je tot iets dat je niet wilt verplicht bent. Je kunt het gewoon kosteloos proberen. En bevalt een aanbieding je? Dan kun je met een aantal klikken overstappen.

Tevreden over de service, maar niet over de kosten.

Ik hoor het vaker van mensen. Je bent vaste klant en moet ook nog eens de hoofdprijs betalen voor je pakket. Vroeger kreeg je als vaste klant juist een leuke korting aangeboden. Geen nieuws! Die tijd is al heel lang voorbij. Dus nu kun jij jouw korting scoren door te vergelijken. Wees daarbij gewoon slimmer dan je provider.

En je hoeft echt niet bang te zijn dat je zonder internet, telefoon of tv komt te zitten. Want alles schakelt zonder enige vertraging over. Het enige dat je soms moet doen is de apperatuur die je in bruikleen hebt terugsturen. Maar dan heb je al lang jouw nieuwe box in je bezit. Aansluiten en klaar.

Jij geniet dus ongestoord van overstappen, want dat is allemaal voor je geregeld door de provider. En heb je een telefoonnummer die je wilt behouden? Dan kun je daar kosteloos voor kiezen om die mee te nemen.

Welke voordelen heeft overstappen nog meer?

Soms loont overstappen zeker niet. Heeft het geen toegevoegde waarde. Maar als je al langer dan 1 jaar bij een provider zit kunnen de kortingen aanzienlijk oplopen. Dat is de reden dat jij het beste kunt vergelijken.

  • Je bent minder geld kwijt aan het abonnement dat je kiest.
  • Je hebt net zo snel internet of soms snellere verbinding.
  • Je krijgt de eerste maanden vaak ook extra korting.
  • Je geniet elke avond gewoon van kwaliteit televisie, internet en radio.

Stap jij over? Wij maken graag een goed vergelijk voor je. Gebruik hiervoor onze alles-in-een vergelijker en profiteer direct!

Waarom vergelijken

alles-in-een vergelijkenbellen vergelijkeninternet vergelijkenradio vergelijkentelefoon vergelijkentelevisie vergelijkenvergelijk abonnementvergelijk internet

Comments are disabled.