Doe mee met wekelijkse marktonderzoeken.

Doe mee met wekelijkse marktonderzoeken.

Met marktonderzoeken help je producenten hun producten verbeteren en kun je jouw mening sterk maken voor een groter geheel. Maar dat is lang niet alles want jouw mening is ook geld waard.

Met welke marktonderzoeken je geld kunt verdienen, kans kunt maken op een cadeaubon of andere leuke extra’s vergelijk je op onze website. Daarbij is meedoen met marktonderzoeken ook een leuke bezigheid die je wel serieus moet nemen. Daar gaan de onderzoek centra’s dan ook vanuit. Het soort marktonderzoeken variëren geregeld. Waarbij ook het soort mensen waar ze naar opzoek zijn per keer verschilt. Die doelgroep stellen ze dan ook nauwkeurig samen om een zo eerlijk mogelijke beoordeling te krijgen.

Een marktonderzoek is anders dan de reguliere enquetes die iedereen wel kent. Bij een marktonderzoek worden namelijk persoonlijke gegevens in de vragenlijst verwerkt. Het is hierdoor mogelijk om de juiste doelgroep beter te verifiëren.

Wat is een marktonderzoek precies? 

Wat is een marktonderzoek precies?

Marktonderzoek betekent dat een bedrijf in kaart gaat brengen wie zijn concurrenten zijn, of er al vergelijkbare producten of diensten op de markt zijn, welke behoeftes de klanten hebben en welke nieuwe ontwikkelingen er zijn op het vlak van bepaalde diensten of producten.

Dit doen ze door middel van een groep mensen vragen te stellen of producten te laten testen. Er zijn verschillende websites waarop je je kan aanmelden. Je vult dan een profiel in en aan de hand daarvan word je uitgenodigd om aan bepaalde onderzoeken deel te nemen.

Je kan makkelijk meedoen vanachter je eigen telefoon, tablet of laptop, al kan het wel zo zijn dat je wordt gevraagd om op een locatie deel te nemen aan een onderzoek. Je wordt vervolgens betaald voor de onderzoeken waaraan je hebt meegedaan. 

Blijven mijn gegevens altijd anoniem?

Blijven mijn gegevens altijd anoniem?

We snappen dat je misschien je twijfels hebt bij marktonderzoek, want in hoeverre blijven je gegevens anoniem? Wat dat betreft hebben we goed nieuws, meedoen aan marktonderzoeken is namelijk volkomen anoniem. Je gegevens worden anoniem verwerkt en opdrachtgevers krijgen geen inzicht in jouw persoonsgegevens.

Na het meedoen aan een onderzoek worden jouw persoonsgegevens weer gewist uit het bestand en is er niks meer van jouw gegevens terug te vinden. Wat ook heel fijn is bij zo’n marktonderzoek is dat je zelf ook altijd inzicht krijgt in het doel van het onderzoek waar je aan mee doet.

Zo weet je precies waar je antwoorden voor gebruikt gaan worden en hoef je je niet af te vragen wat ze nou precies met die antwoorden gaan doen. 

Waarom krijg ik geld voor deelname?

Waarom krijg ik geld voor deelname?

Je krijgt betaald om mee te doen aan een marktonderzoek omdat jouw mening van groot belang is voor een bedrijf. Marktonderzoek helpt om een bedrijf draaiende te houden en daar willen ze graag voor betalen.

In de meeste gevallen meld je je aan op een speciale site voor marktonderzoek. Deze sites worden door bedrijven ingehuurd om marktonderzoeken te regelen.

Het bedrijf dat antwoorden wil maakt een vragenlijst en de website waar jij je op hebt aangemeld legt deze vragenlijst vervolgens aan jou voor. Het is geen ingewikkeld concept, je vult een vragenlijst in en krijgt daar geld voor. Het is dus een vrij makkelijke manier om geld te verdienen. 

Is meedoen aan een marktonderzoek iets voor mij? 

Is meedoen aan een marktonderzoek iets voor mij?

Ondanks dat het een vrij makkelijke manier is om geld te verdienen zijn er wel een paar dingen waar je even bij stil moet staan voor je begint. Hoeveel je uitbetaald krijgt hangt altijd samen met de hoeveelheid vragen en de tijd die je met het onderzoek bezig bent.

Sommige vragenlijsten kunnen best wel wat van je tijd in beslag nemen en de manier waarop de vragen gesteld zijn zorgt er ook voor dat je niet zomaar willekeurig wat aan kan klikken.

Je moet er dus wel echt tijd voor hebben. Sommige aanbieders betalen niet alleen uit in geld, maar soms ook in prijzen of kortingsbonnen. Aan jou om te bepalen of je het ziet  zitten om op zo’n manier uitbetaald te worden.

Doe mee met wekelijkse marktonderzoeken.
Schuiven naar boven