Een goed doel steunen zonder veel geld uit te geven

Een goed doel steunen zonder veel geld uit te geven

Het geven aan goede doelen is iets waar veel mensen een positief gevoel bij krijgen. U steunt de medemens (of een andere stichting) waardoor zij weer meer kunnen betekenen voor zieke mensen, dieren, arme mensen of iets wat op een andere manier hulp of geld nodig heeft. 
 
Vaak proberen goede doelen voor elkaar te krijgen dat u een maandelijks bedrag naar ze overmaakt. Ze zeggen bijvoorbeeld dat u voor drie euro in de maand een kind in een ontwikkelingsland naar school kunt laten gaan. Hoewel dit geld heel hard nodig is, bent u per maand drie euro kwijt. Dit lijkt niet veel, maar in een jaar is dit 36 euro. 
 
Mocht u dat bedrag toch maandelijks willen geven, probeer er dan eens voor te zorgen dat u dat geld extra verdient. Misschien kunt u zelfs meer voor het goede doel verdienen dan 3 euro per maand. Was de auto van de buurman, maak de ramen van het huis van uw ouders schoon en benoem dat al het geld naar het goede doel gaat. Er zullen veel mensen zijn die een klusje voor u hebben. 
 
U zou ook zelf kunnen gaan collecteren voor het goede doel. Met uw inzet zorgt u ervoor dat andere mensen een bijdrage leveren aan het goede doel waarvoor u loopt. Het kost u weinig geld maar het geeft u wel een heel goed gevoel. 
 
Een andere optie is het beperken tot collectes aan de deur. Die 36 euro die u kwijt bent aan dat ene goede doel, kunt u verdelen over meerdere goede doelen die collecteren in de wijk. Zo steunt u al snel 36 goede doelen een beetje. En alle kleine beetjes helpen.

Besparen

arme mensendoeldoelengeldgoed doelgoede doelgoede doelenklusjemaandelijksmanier

Comments are disabled.