Bespaar energie met Eneco energie

Als je aan Eneco denkt, dan denk je aan energie. Eneco is niet voor niets de grootste energiemaatschappij van Nederland. Maar als je denkt dat Eneco enkel stroom en gas verkoopt, heb je het mis. Ook wanneer je bijvoorbeeld zelf je energie wil opwekken, ben je bij Eneco aan het goede adres.

Jouw energiewensen maken het verschil
Welk bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen_
ERVARINGEN
_

Klanten ervaringen

Omdat Eneco sinds jaar en dag één van de grootste energieleveranciers van Nederland is, is het gemakkelijk om in te zien wat de klanten van Eneco vinden. Eneco krijgt van haar klanten in de meeste gevallen een positieve beoordeling. Klanten zijn vooral tevreden over de prijs die ze maandelijks betalen. Ook wordt de klantenservice hoog aangeschreven. Daarnaast zijn veel klanten tevreden over de repararieservice. Wanneer er een probleem is met een product of dienst van Eneco wordt deze direct opgepakt.  

Ik ben zeer tevreden over de energieproducten van Eneco energie en inmiddels al enkele jaren vaste klant. Ook krijg ik steeds opnieuw een passende aanbieding als het einde van mijn jaarcontract weer in zicht komt. TOP!
Klant avatar 5

SandraKlant

Nu enkele maanden klant en tevreden over de gang van zaken bij Eneco energie. Het bedrijf regelde de overstap van mij en die is probleemloos verlopen. Ik betaal nu ook nog eens een stuk minder aan energiekosten.
Klant avatar 2

NiekKlant

Met mijn energievoorkeuren kwam Eneco energie als een van de goedkoopste aanbieders naar voren. Omdat ons contract na drie jaar eindelijk was afgelopen konden we overstappen naar een energie-jaarcontract.
Klant avatar 4

MaartenKlant

Welke energieproducten heeft Eneco energie?

Als je aan Eneco denkt, dan denk je aan energie. Eneco is niet voor niets de grootste energiemaatschappij van Nederland. Maar als je denkt dat Eneco enkel stroom en gas verkoopt, heb je het mis.

Ook wanneer je bijvoorbeeld zelf je energie wil opwekken, ben je bij Eneco aan het goede adres. Je kan bij Eneco terecht voor je zonnepanelen. Maar ook zijn er zonnehubs. Hierdoor maak je gebruik van zonne-energie vanaf een dak in de buurt.

Dit is vooral erg handig voor mensen die zelf geen geschikt dak hebben om zelf zonnepanelen op te plaatsen. Daarnaast verkoopt Eneco ook CV-ketels en boilers en zorgen zij voor het onderhoud. Ook kan je bij Eneco terecht voor je slimme thermostaat. 

Wat zijn de voordelen van Eneco energie?

Eneco behoort tot één van de drie grootste energieleveranciers van Nederland. Hierdoor worden ze uiteraard een stuk betrouwbaarder bevonden door consumenten. Maar welke voordelen heb je nou wanneer je overstapt op energie van Eneco.

Vele klanten beoordelen Eneco ook uitstekend op betrouwbaarheid, ze zijn over alle aspecten erg tevreden. Daarnaast is een groot positief punt de bereikbaarheid van de klantenservice. And last but not least, wanneer je energie afneemt van Eneco ben je ook nog eens goed bezig voor de natuur. Eneco levert namelijk geen grijze stroom meer.

Wanneer je klant wordt van Eneco energie kan je namelijk kiezen voor Europese of Hollandse windstroom. Zo ben je niet alleen goed bezig voor je portemonne en de natuur maar kies je ook nog eens voor een leverancier met een grote klanttevredenheid.  

Wat zijn de nadelen van Eneco energie?

Wanneer je bij Eneco een enkel product afneemt ben je waarschijnlijk iets duurder uit als bij andere energiemaatschappijen. Maar tegenwoordig kan je bij Eneco met enorm veel energieproducten combinaties maken, waardoor je nog altijd met Eneco het goedkoopst uit bent.

Want wanneer je bij Eneco bijvoorbeeld gas en licht afneemt én ook nog een slimme thermostaat, hoef je maandelijks minder te betalen of krijg je een eenmalige korting.  

Is Eneco een duurzaam energiebedrijf?

Als je een volger bent van het dagelijkse nieuws, heb je waarschijnlijk meegekregen dat ons ecosysteem uit evenwicht is. Daarom is Eneco al sinds het jaar 2007 bezig met de ontwikkeling van duurzame diensten en producten.

Dit doet Eneco omdat ze willen dat iedereen gebruik gaat maken van duurzame energie. Uiteraard zijn duurzame energie en duurzaamheid inmiddels vrij brede begrippen. Eneco wil haar klanten bewust maken van hoe we met onze planeet omgaan.

Daarom dragen zij dus actief bij aan een duurzame energievoorziening. Want een duurzame energievoorziening draagt bij aan de leefbaarheid van onze planeet en zorgt er voor dat ons ecosysteem zich kan herstellen. 

Kan ik na het vergelijken direct overstappen?

Wanneer je energie afneemt bij een andere energieleverancier kan je direct overstappen naar Eneco. Wel moet je dan een boete betalen. Maar Eneco is de beroerdste niet en vergoed deze boete tot €125,- per energieproduct dat je bij hen afneemt. Zo is overstappen naar Eneco niet alleen maandelijks voordeliger maar betaal je ook minder boete.  

Waarom je duurzame energie van energieleverancier vandebron moet kiezen.
Hoelang is de looptijd van stroom die je vergelijkt?

Stap jij vandaag ook over?

Wij hebben inmiddels al honderden klanten geholpen!