Bespaar energie met NEO Smart energie

Neo Smart energie is een nog redelijke onbekende energieleverancier in Nederland. Net als bij de meeste energieleveranciers is het afnemen van gas en stroom uiteraard het eerste waar je aan denkt. Nasst dat Neo Smart energie uiteraard deze producten verkopen, hebben ze ook nog andere producten die je bij hen kan afnemen.

Jouw energiewensen maken het verschil
Welk bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen_
ERVARINGEN
_

Klanten ervaringen

Gemiddeld duurt het overstappen van de ene naar de andere energieleverancier enkele weken. Maar sommige mensen willen per direct overstappen. Daarom heeft Neo Smart energie de mogelijkheid om een spoedaanmelding te doen. Wanneer je dit doet ben je binnen 24 uur aangesloten. 

Ik ben zeer tevreden over de energieproducten van NEO Smart energie en inmiddels al enkele jaren vaste klant. Ook krijg ik steeds opnieuw een passende aanbieding als het einde van mijn jaarcontract weer in zicht komt. TOP!
Klant avatar 5

SandraKlant

Nu enkele maanden klant en tevreden over de gang van zaken bij NEO Smart energie. Het bedrijf regelde de overstap van mij en die is probleemloos verlopen. Ik betaal nu ook nog eens een stuk minder aan energiekosten.
Klant avatar 2

NiekKlant

Met mijn voorkeuren kwam NEO Smart energie als een van de goedkoopste aanbieders naar voren. Omdat ons contract na drie jaar eindelijk was afgelopen konden we overstappen naar een energie-jaarcontract.
Klant avatar 4

MaartenKlant

Welke energieproducten heeft NEO Smart energie?

Neo Smart energie is een nog redelijke onbekende energieleverancier in Nederland. Net als bij de meeste energieleveranciers is het afnemen van gas en stroom uiteraard het eerste waar je aan denkt. 

Naast dat Neo Smart energie uiteraard deze producten verkopen, hebben ze ook nog andere producten die je bij hen kan afnemen. Want naast dat je voordelig stroom en gas kan ontvangen van Neo Smart energie, kan je er ook terecht voor voordelige zonnepanelen.

En met het aanbieden van zonnepanelen komt ook nog iets extra’s waar je als klant gebruik van kan maken. Neo Smart energie maakt namelijk werk van salderen. Salderen is het verrekenen van je jaarlijkse stroomafname met je jaarlijkse teruglevering.

Dat houdt in dat je voor elk kWh die je met je zonnepanelen opwekt, krijg je hetzelfde betaald als wat je aan Neo Smart energie betaald bij het afnemen van stroom. 

Wat zijn de voordelen van NEO Smart energie?

Wanneer je overstag bent en je gaat uiteindelijk je stroom en gas afnemen bij Neo Smart energie, kan je profiteren van een hoop voordelen. 

Neo Smart energie hanteert namelijk superscherpe tarieven. Bij andere leveranciers betaal je doorgaans veel meer per jaar voor hetzelfde product. En het mooie is dat ze dat doen met het leveren van groene stroom.

Want volgens Neo Smart energie hoeft duurzamere energie niet perse duurder te zijn. Zo bewijzen zij dat het met een transparant aanbod dus ook anders kan. En wanneer je stroom afneemt bij dit bedrijf weet je zeker dat je 100% groene stroom afneemt.

Duurzamer kan bijna niet. Daarbij zorg je er dus ook automatisch voor dat jouw stroom geen CO2 afstoot en dus geen schade berokkend aan de natuur.  

Wat zijn de nadelen van NEO Smart energie?

Neo Smart energie is dus een nieuwe speler op de energiemarkt. Zij specialiseren zich op 100% groene stroom voor een zeer laag tarief. Hierdoor gaan zijn de concurrentie aan met grotere bedrijven.

Het nadeel hiervan is dat de grotere bedrijven een veel betere naam hebben onder consumenten. Echter is Neo Smart energie een goed en betrouwbaar bedrijf maar worden zij op dit moment nog wat ondergesneeuwd door de grotere spelers. 

Is NEO Smart een duurzaam energiebedrijf?

Ondanks dat Neo Smart energie een onbekend en beginnend bedrijf is, zijn ze wel duurzaam. De stroom die zij leveren is 100% groen. Zij wekken dit op door middel van windmolenparken, zonnepanelenparken en waterenergieparken.

Hierdoor weet je zeker dat er geen CO2 uitstoot is. Daarnaast bieden ze hun klanten ook zonnepanelen aan. Deze zonnepanelen worden dan bij jou op het dak geplaatst.

Zo wek je dus je eigen energie op. En het voordeel hieraan is dat de stroom die je opwekt bij de eindafrekening aan je teruggestort wordt. Neo Smart energie is dus niet alleen goed voor je bankrekening maar ook voor het milieu.   

Kan ik na het vergelijken direct overstappen?

Gemiddeld duurt het overstappen van de ene naar de andere energieleverancier enkele weken. Maar sommige mensen willen per direct overstappen. Daarom heeft Neo Smart energie de mogelijkheid om een spoedaanmelding te doen. Wanneer je dit doet ben je binnen 24 uur aangesloten. 

Waarom je duurzame energie van energieleverancier vandebron moet kiezen.
Hoelang is de looptijd van stroom die je vergelijkt?

Stap jij vandaag ook over?

Wij hebben inmiddels al honderden klanten geholpen!