Bespaar energie met Noord energie

Noord energie staat voor duurzame energie thuis. Want zij vinden dat niet alleen bedrijven de mogelijkheid moeten hebben om duurzame energie af te nemen maar ook de particuliere klant. En het mooie is dat ze dit doen met 100% duurzame energie van Nederlandse bodem.

Jouw energiewensen maken het verschil
Welk bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen_
ERVARINGEN
_

Klanten ervaringen

Noordenergie heeft een groene en duurzame toekomst voor Nederland en de wereld voor ogen. Dit moet een toekomst worden waar groene energie geen keuze meer is. Je kan dan simpelweg niet anders dan groene energie afleveren. Klanten van Noord energie kiezen bewust om energieproducten van dit bedrijf af te nemen. De groene visie van Noordenergie wordt door klanten enorm gewaardeerd. Daarnaast vinden klanten dat de service uitstekend is en overstappen zeer snel en probleemloos verloopt. 

Ik ben zeer tevreden over de energieproducten van Noord energie en inmiddels al enkele jaren vaste klant. Ook krijg ik steeds opnieuw een passende aanbieding als het einde van mijn jaarcontract weer in zicht komt. TOP!
Klant avatar 5

SandraKlant

Nu enkele maanden klant en tevreden over de gang van zaken bij Noord energie energie. Het bedrijf regelde de overstap van mij en die is probleemloos verlopen. Ik betaal nu ook nog eens een stuk minder aan energiekosten.
Klant avatar 2

NiekKlant

Met mijn energie voorkeuren kwam Noord energie als een van de goedkoopste aanbieders naar voren. Omdat ons contract na drie jaar eindelijk was afgelopen konden we overstappen naar een energie-jaarcontract.
Klant avatar 4

MaartenKlant

Welke energieproducten heeft Noord energie?

Noord energie staat voor duurzame energie thuis. Want zij vinden dat niet alleen bedrijven de mogelijkheid moeten hebben om duurzame energie af te nemen maar ook de particuliere klant.

En het mooie is dat ze dit doen met 100% duurzame energie van Nederlandse bodem. Wanneer je overstapt ontvang je korting op andere duurzame producten van Noord energie. Bij Noord energie kan je ook mede-eigenaar worden van een windmolen.

En daarmee zijn zij één van de weinige energieleveranciers in Nederland die deze mogelijkheid bieden. Hiermee wek je op afstand je eigen energie op en draag je een steentje bij aan een schonere en meer duurzame toekomst. 

Wat zijn de voordelen van Noord energie?

Noord energie is een relatief nieuwe speler op de energiemarkt. En het mooie aan dit bedrijf is dat zij enkel en alleen groene energie leveren. Ook wordt deze duurzame energie op Nederlandse bodem opgewekt.

Hierdoor draag je dus een steentje bij aan de Nederlandse flora en fauna en aan de Nederlandse economie. Ze willen samen met hun klanten een positieve bijdrage leveren aan het oplossen van het klimaatprobleem.  

Wat zijn de nadelen van Noord energie?

Omdat Noordenergie een nieuwe energieleverancier in Nederland is, zijn ze tegen een aantal kinderziektes aangelopen. Vooral de klantenservice was in het prille begin een zorgenkindje.

Echter naarmate het bedrijf langer bestaat zijn deze problemen zich steeds meer aan het oplossen. Hierdoor komen er bijna geen negatieve reviews over Noord energie boven water.  

Is Noord een duurzaam energiebedrijf?

Als klant in 2020 wil je natuurlijk ook een steentje bijdragen aan de natuur. Je wilt er voor zorgen dat je energie die je afneemt geen aanslag is op de wereld waar je in leeft. Noord energie is dan een uitstekende keuze voor je.

Dit komt omdat zij jou als klant garanderen dat de energie die ze je leveren 100% duurzaam is. En het is goed voor het milieu in ons land, want het is uitsluitend Nederlandse groene energie die zij leveren.

Daarnaast geven zij advies aan klanten over hoe zij zelf verder kunnen verduurzamen. Dit houdt in dat ze advies geven over energiebesparende producten en energie besparende middelen.  

Kan ik na het vergelijken direct overstappen?

Wanneer je enthousiast bent geworden over Noordenergie en je het bedrijf met andere leveranciers hebt vergeleken, is het zeer eenvoudig om over te stappen. Je kan al binnen 48 uur aangesloten zijn bij de groene energie van Noordenergie. En dat verloopt altijd geheel probleemloos. 

Waarom je duurzame energie van energieleverancier vandebron moet kiezen.
Hoelang is de looptijd van stroom die je vergelijkt?

Stap jij vandaag ook over?

Wij hebben inmiddels al honderden klanten geholpen!