Bespaar energie met Vattenfall energie

Voor de meeste Nederlanders is Vattenfall een onbekende naam. Maar wanneer je het over Nuon hebt gaat er meestal wel een lichtje branden. Sinds 2018 is de naam Nuon langzaam naar de achtergrond gegaan en is bekend geworden dat ze door gaan als Vattenfall

Jouw energiewensen maken het verschil
Welk bedrijf is gespecialiseerd in zonnepanelen_
ERVARINGEN
_

Klanten ervaringen

Veel consumenten laten tegenwoordig online reviews achter bij bedrijven van wie zij producten kopen. Zo ook de klanten van Vattenfall. De consumenten die hun energie afnemen bij Vattenfall zijn erg positief over het bedrijf. OVer het algemeen zijn de klanten van Vattenfall dus erg tevreden over het bedrijf. Het bedrijf krijgt gemiddeld een 7,7 van overstappers. Vooral de betrouwbaarheid en het vergroenen van de energie kan op een hoop waardering rekenen.  

Ik ben zeer tevreden over de energieproducten van Vattenfall en inmiddels al enkele jaren vaste klant. Ook krijg ik steeds opnieuw een passende aanbieding als het einde van mijn jaarcontract weer in zicht komt. TOP!
Klant avatar 5

SandraKlant

Nu enkele maanden klant en tevreden over de gang van zaken bij Vattenfall energie. Het bedrijf regelde de overstap van mij en die is probleemloos verlopen. Ik betaal nu ook nog eens een stuk minder aan energiekosten.
Klant avatar 2

NiekKlant

Met mijn voorkeuren kwam Vattenfall energie als een van de goedkoopste aanbieders naar voren. Omdat ons contract na drie jaar eindelijk was afgelopen konden we overstappen naar een energie-jaarcontract.
Klant avatar 4

MaartenKlant

Welke energieproducten heeft Vattenfall energie?

Voor de meeste Nederlanders is Vattenfall een onbekende naam. Maar wanneer je het over Nuon hebt gaat er meestal wel een lichtje branden. Sinds 2018 is de naam Nuon langzaam naar de achtergrond gegaan en is bekend geworden dat ze door gaan als Vattenfall.

Bij deze energiemaatschappij kan je natuurlijk terecht voor de afname van je stroom en gas, maar Vattenfall biedt meer energieproducten. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van stadsverwarming en zonnepanelen. Ook leveren zij tegenwoordig CV ketels en isoleren ze je huis. Daarnaast leveren ze ook laadpalen voor uw elektrische auto.

Maar er is meer. Zo kan je hier ook terecht bij Vattenfall wanneer je je huis wilt beveiligen. Kortom: Vattenfall is veel meer dan een simpele energieleverancier. 

Wat zijn de voordelen van Vattenfall energie?

Omdat Vattenfall eerst opereerde onder de naam Nuon hebben zij een hoop kennis van de Nederlandse energiemarkt en consumenten. Vattenfall staat bekend omdat het een betrouwbaar bedrijf is.

Klanten hebben een enorm hoge waardering, vooral van ruime bereikbaarheid via social media. Wanneer je een klacht of probleem hebt als klant van Fattenfall wordt dit doorgaans binnen een paar uur opgepakt en via social media krijg je vaak nog sneller antwoord. Daarnaast heeft Vattenfall een energie app.

Met deze app kan je altijd goed bijhouden hoeveel energie je precies verbruikt. Daarnaast maken zij zich hard voor en zijn ze actief bezig met het vergroenen van de energiemarkt.  

Wat zijn de nadelen van Vattenfall energie?

De meeste klanten van Vattenfall zijn erg tevreden over het bedrijf. De service is uitstekend en de kosten zijn niet te hoog. Vaak heeft Vattenfall ook leuke promoties waardoor je wanneer je de overstap naar hen maakt ook nog eens een leuk cadeau kan krijgen.

Op dit moment levert Vattenfall meestal nog grijze stroom, maar ze zijn bezig om dit zo snel mogelijk om te zetten naar duurzame energie. 

Is Vattenfall een duurzaam energiebedrijf?

Vattenfall is al jaren bezig om ervoor te zorgen dat jij als klant energie bij hen afneemt. En dat is niet alleen voordelig voor je bankrekening maar ook voor de wereld waar we in leven.

Al jaren is de klimaatverandering en de opwarming van de aarde een groot topic in de wereld. Vattenfall is één van de grootste energieleveranciers van ons land wat zich actief bezig houdt met het duurzaam maken van de energie die zij leveren. Daarom legt Vattenfall al jaren nieuwe windenergieparken aan in Nederland.

Ook bouwen zij zonne energieparken en wekken zij steeds meer stroom op door middel van waterenergie. Al deze energiebronnen zijn gas- en CO2 neutraal. Dat houdt in dat er geen gassen of CO2 vrijkomt bij het opwekken van deze energie. Wanneer je klant wordt bij Vattenfall weet je zeker dat je ook een bijdrage levert aan het milieu.  

Kan ik na het vergelijken direct overstappen?

Wanneer je van de ene naar de andere energieleverancier overstapt, krijg je in Nederland vaak een boete. Je moet dan je oude leverancier extra betalen. Je koopt eigenlijk je contract af. Wanneer je overstapt naar Vattenfall krijg je een energiecadeau XL ter waarde van maar liefst €350,-. Deze kan je op vele verschillende manieren bij bijvoorbeeld electronicazaken besteden.  

Waarom je duurzame energie van energieleverancier vandebron moet kiezen.
Hoelang is de looptijd van stroom die je vergelijkt?

Stap jij vandaag ook over?

Wij hebben inmiddels al honderden klanten geholpen!