Ervaringen budget energie //

Ben je tevreden over budget energie? Laat een klant beoordeling achter op deze website. Door jouw mening krijgen klanten een beter beeld van het energiebedrijf budget energie en hun energie producten. Je hebt door het geven van een beoordeling de mogelijkheid om je tevredenheid of wat je juist niet goed vind uit te spreken.

De budget energie ervaringen kunnen zomaar doorslaggevend zijn om wel of juist niet voor dit energiebedrijf te kiezen. Het is daarom belangrijk om een eerlijke mening te geven die gebaseerd is op jouw eigen ervaring. Om deze reden controleren en filteren wij beoordelingen voorafgaand aan publicatie.

Klanten beoordelingen

Lees wat klanten van dit energiebedrijf en producten vinden.

Vertel je klant ervaring

Vertel klanten over jouw ervaring met dit energiebedrijf en de producten.

Maak jouw keuze

Maak een goede keuze dankzij klant ervaringen met energiebedrijven.

Klant beoordelingen // 

Geen budgetenergie meer

2,0 score

Na jaren klant geweest te zijn toch overgestapt naar ander bedrijf. Geen slechte ervaring mee maar prijs elders was een stuk goedkoper.

Michael

Zeker de allergoedkoopste voor ons

4,0 score

Wij zijn zeer tevreden over Budget energie, hebben vorig jaar nog met een ander vergeleken die zei dat hun zeker goedkoper waren. Kreeg contract thuis en ben toen zelf gaan vergelijken en bleek Budget energie goedkoper. Hun gingen met andere verbruiken rekenen terwijl de bedragen hoger waren, dan kun je altijd wel zeggen dat je goedkoper bent. Hebben toen gelijk besloten om nooit meer te veranderen en hebben het ook voor 3 jaar vastgelegd, waar we nu heel blij mee zijn gezien de te verwachten prijsverhogingen.

Maria

Verbruik overzichten

4,0 score

Tot nu toe wel tevreden krijg netjes elke maand overzicht van mijn verbruik. Ik kreeg ook na melding van mijn vorige leverancier het boete bedrag vlot op mijn rekening.

Rene

Verhuizing goed geregeld

5,0 score

We gaan verhuizen. Hebben 2 maanden dubbele adressen. Telefonisch het met budget energie opgenomen en die hebben alles tot volle tevredenheid opgelost. Hulde voor het telefonisch overleg en de daar opvolgende verwerking van al mijn vragen.

Pieter

Maandelijkse overzichten zijn ontzettend fijn

4,0 score

Goede leverancier, duidelijke maandelijkse overzichten, en ook telefonisch iemand die je te woord staat met slechrs 3 keuze menu’s! Ben tevreden en met verhuizen blijf ik bij … & binnen mijn Budget!!

Moniek

Groen en scherp

4,0 score

Zeer tevreden met BudgetEnergie. Groen en scherpe prijs mede door het weglaten van onnodige reclame, toeters en bellen. Vind het ook erg prettig dat de afrekening voor de energie gas, elektra met de toeleverings-leveranciers op één overizchtelijke rekening staan

Leida

Goede klantenservice

4,0 score

Wij zijn geen klant, maar wel goede ervaring met de klantenservice. Wij kregen opeens een SMS dat wij goed waren aangemeld, vreemd hier wisten wij niets van. even 1 telefoontje en het werd gelijk goed geregeld. dus heel tevreden over de klantenservice. Nu geen contract nodig, maar als ik moet gaan verlengen ga ik zeker ook even hier kijken.

Guido

Fluitje van een cent

4,0 score

Aanmelden was destijds al heerlijk overzichtelijk en een fluitje van een cent. Nu had ik een jaarafrekening die door eigen misrekening wat hoog uitviel, maar ook daar was de oplossing binnen handbereik. Telefonisch binnen 1 minuut iemand aan de lijn en binnen 3 minuten situatie opgelost.
Zo kan het dus ook !! Dik tevreden over budget energie

Sven

Ik blijf nog even, zeer tevreden

5,0 score

Ik herken me (gelukkig) niet in de negatieve verhalen, ben erg tevreden en blijf nog even bij Budget!

Harriet

Een jaar tevreden energie

5,0 score

Inmiddels ruim een jaar Budget energie en een half jaar Budget mobiel. Zeer tevreden ! Goede prijs en goede service ! Zeker vergeleken met de grotere providers is budget mobiel vele malen beter en ook nog eens goedkoper. Ik raad iedereen aan hun huidige provider eens te vergelijken met Budget.

Boudewijn

Jouw ervaring vertellen? Hieronder kun je jouw klantervaring met dit energiebedrijf kwijt.

Vertel anderen over je ervaring met dit energiebedrijf, de klantenservice, producten of de duurzaamheid van dit energiebedrijf.

Vertel jouw klant ervaring //