Energie wijzer Nederland

Klant ervaringen en reviews van energiebedrijf budget energie

Lees hier de ervaringen van klanten over energiebedrijven en hun producten. De klant ervaringen zijn een belangrijk onderdeel voor het maken van de juiste keuze. Ben je een tevreden klant of juist helemaal niet tevreden. In beide gevallen is het goed je stem te laten horen. 

Zeker de allergoedkoopste voor ons

4,0 rating

Wij zijn zeer tevreden over Budget energie, hebben vorig jaar nog met een ander vergeleken die zei dat hun zeker goedkoper waren. Kreeg contract thuis en ben toen zelf gaan vergelijken en bleek Budget energie goedkoper. Hun gingen met andere verbruiken rekenen terwijl de bedragen hoger waren, dan kun je altijd wel zeggen dat je goedkoper bent. Hebben toen gelijk besloten om nooit meer te veranderen en hebben het ook voor 3 jaar vastgelegd, waar we nu heel blij mee zijn gezien de te verwachten prijsverhogingen.

Maria

Verbruik overzichten

4,0 rating

Tot nu toe wel tevreden krijg netjes elke maand overzicht van mijn verbruik. Ik kreeg ook na melding van mijn vorige leverancier het boete bedrag vlot op mijn rekening.

Rene

Verhuizing goed geregeld

5,0 rating

We gaan verhuizen. Hebben 2 maanden dubbele adressen. Telefonisch het met budget energie opgenomen en die hebben alles tot volle tevredenheid opgelost. Hulde voor het telefonisch overleg en de daar opvolgende verwerking van al mijn vragen.

Pieter

Maandelijkse overzichten zijn ontzettend fijn

4,0 rating

Goede leverancier, duidelijke maandelijkse overzichten, en ook telefonisch iemand die je te woord staat met slechrs 3 keuze menu’s! Ben tevreden en met verhuizen blijf ik bij … & binnen mijn Budget!!

Moniek

Groen en scherp

4,0 rating

Zeer tevreden met BudgetEnergie. Groen en scherpe prijs mede door het weglaten van onnodige reclame, toeters en bellen. Vind het ook erg prettig dat de afrekening voor de energie gas, elektra met de toeleverings-leveranciers op één overizchtelijke rekening staan

Leida

Goede klantenservice

4,0 rating

Wij zijn geen klant, maar wel goede ervaring met de klantenservice. Wij kregen opeens een SMS dat wij goed waren aangemeld, vreemd hier wisten wij niets van. even 1 telefoontje en het werd gelijk goed geregeld. dus heel tevreden over de klantenservice. Nu geen contract nodig, maar als ik moet gaan verlengen ga ik zeker ook even hier kijken.

Guido

Fluitje van een cent

4,0 rating

Aanmelden was destijds al heerlijk overzichtelijk en een fluitje van een cent. Nu had ik een jaarafrekening die door eigen misrekening wat hoog uitviel, maar ook daar was de oplossing binnen handbereik. Telefonisch binnen 1 minuut iemand aan de lijn en binnen 3 minuten situatie opgelost.
Zo kan het dus ook !! Dik tevreden over budget energie

Sven

Ik blijf nog even, zeer tevreden

5,0 rating

Ik herken me (gelukkig) niet in de negatieve verhalen, ben erg tevreden en blijf nog even bij Budget!

Harriet

Een jaar tevreden energie

5,0 rating

Inmiddels ruim een jaar Budget energie en een half jaar Budget mobiel. Zeer tevreden ! Goede prijs en goede service ! Zeker vergeleken met de grotere providers is budget mobiel vele malen beter en ook nog eens goedkoper. Ik raad iedereen aan hun huidige provider eens te vergelijken met Budget.

Boudewijn

Super energie

5,0 rating

Jaaaa… ik bespaar op de energiekosten van verbruik en heb een groen product. Ben toch een beetje duurzaam bezig dus.

Melvin
Verstuur mijn ervaring met dit energiebedrijf ...
Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?