Energie wijzer Nederland

Klant ervaringen en reviews van energiebedrijf Delta energie

Lees hier de ervaringen van klanten over energiebedrijven en hun producten. De klant ervaringen zijn een belangrijk onderdeel voor het maken van de juiste keuze. Ben je een tevreden klant of juist helemaal niet tevreden. In beide gevallen is het goed je stem te laten horen. 

Goed geholpen door een verkoper

0,0 score

Ik ben zeer goed geholpen door een verkoper. Ik heb nu voor komend jaar een aantrekkelijk contract die mij veel voordelen zal opleveren. Aan het einde van de looptijd ook nog eens een cashback.

Dennis

Vriendelijk en professioneel

5,0 score

Vandaag heel vriendelijk en professioneel te woord gestaan door de kundige medewerkster Ellen, ik had een kennis die ik moest helpen met een energie contract en ik had met Ellen alles geregeld binnen 10 minuten.

Bart

Overstap was goed geregeld

5,0 score

Ik kreeg bericht dat mijn overstap in gang gezet was en alles was direct duidelijk. Ik raad het bedrijf iedereen aan want ook de klantenservice helpt je snel verder als je vragen hebt over de overstap, kosten of het besparen van energie. Het is voor mij een bedrijf waar ik als ze dit voortzetten de komende jaren zit.

Shirley

Goede prijs, dat verbaasde mij

5,0 score

Ik ben zeker verbaasd door de lage prijs die ik voor groene energie betaal. Ik ging er altijd een beetje vanuit dat het veel duurder zou zijn. Gelukkig is dit niet zo en geniet ik van betere energie en draag mijn steentje bij aan een beter klimaat. Want naast groene energie doen wij er ook alles aan om op verbruik te besparen.

Cathalijne

Zeer tevreden over de prachtige producten en lage prijs

5,0 score

Ik ben vorig jaar overgestapt en nog altijd dik tevreden over de klantenservice en producten die het bedrijf aanbiedt. Ik merkte direct dat ik bij dit bedrijf zeker tevreden kon afnemen. TOP

Willem
Verstuur mijn ervaring met dit energiebedrijf ...