Energie wijzer Nederland

Klant ervaringen en reviews van energiebedrijf Essent energie

Lees hier de ervaringen van klanten over energiebedrijven en hun producten. De klant ervaringen zijn een belangrijk onderdeel voor het maken van de juiste keuze. Ben je een tevreden klant of juist helemaal niet tevreden. In beide gevallen is het goed je stem te laten horen. 

Niets van de beloofde cadeaus vernomen

4,0 score

Goede overstap, echter niks meer vernomen van de beloofde cadeautjes. Later zag ik dat deze pas aan het einde van het contract mogelijk verstuurd zullen worden.

Sarah

Ook aanleg zonnepanelen goed gegaan

5,0 score

We hebben sinds kort van Essent ook zonnepanelen op ons dak liggen. De plaatsing en het hele traject is perfect verlopen ben al jaren klant nooit problemen gehad .

Frits

Gewoon duidelijke informatie en mooie producten

5,0 score

Ik was student af, dus ik moest in mijn nieuwe huisje voor een energieleverancier kiezen. Ik dacht zelf eerst aan een kleine maatschappij die echt voor groen staat. Maar ik vond het als nieuwkomer toch lastig om me een weg te banen tussen alle aanbiedingen en mogelijkheden. Toen bij essent gekeken en ze waren gewoon duidelijk in de informatie en het was snel geregeld. Ik wist niet dat ze ook zo met groene energie bezig waren dus dat was nog een leuke bijkomstigheid. Ik zou er zeker weer kopen!

Jannie
Verstuur mijn ervaring met dit energiebedrijf ...