Energie wijzer Nederland

Klant ervaringen en reviews van energiebedrijf NLE energie

Lees hier de ervaringen van klanten over energiebedrijven en hun producten. De klant ervaringen zijn een belangrijk onderdeel voor het maken van de juiste keuze. Ben je een tevreden klant of juist helemaal niet tevreden. In beide gevallen is het goed je stem te laten horen. 

Twijfelachtig goed

2,0 score

Voor nu ben ik zeker tevreden met deze energieleverancier. Maar wat mij wel veel zorgen heeft gegeven is de overstap waarvan ik weinig te horen kreeg. Het zou voor toekomstig klanten fijn zijn als hierover wat meer en beter contact mogelijk zou zijn.

Tess

Zoals het hoort te gaan

4,0 score

Een fijn bedrijf waar ik tijdens de overstap en vandaag de dag zeer tevreden over ben. Ze hebben de overstap en dus ook de opzegging van mijn huidige energiecontract geregeld en zelfs de boete betaald. Top geregeld en snel gegaan.

Rianne

Gewoon heel tevreden over de deal die ik kreeg!

4,0 score

Ik kreeg een mooie deal via de energie vergelijker. Daar ben ik dan ook zeer tevreden mee en profiteer ik nog elke dag. Natuurlijk hoop ik op weer een nieuwe deal. We gaan het over een jaar zien.

Koen

Goed verlopen overstap

4,0 score

De overstap was snel en vrijwel zonder zorgen verlopen. Binnen enkele dagen kreeg ik een bevestiging en na de opzegperiode (waarvan ik niets wist) was alles al netjes geregeld.

Adrie
Verstuur mijn ervaring met dit energiebedrijf ...