Energie wijzer Nederland

Klant ervaringen en reviews van energiebedrijf Pure energie

Lees hier de ervaringen van klanten over energiebedrijven en hun producten. De klant ervaringen zijn een belangrijk onderdeel voor het maken van de juiste keuze. Ben je een tevreden klant of juist helemaal niet tevreden. In beide gevallen is het goed je stem te laten horen. 

Opnieuw klant geworden

4,0 score

Ik ben opnieuw klant geworden van Pure energie. Na een jaar bij een ander energiebedrijf klant geweest te zijn wilde ik graag terug. Ik miste de duidelijke informatie, het lage tarief en service als ik met vragen zat. Voor mij is er maar een energiebedrijf en dat is Pure energie.

Jan

Nieuwbouw woning goed geregeld

4,0 score

Voor mijn nieuwbouw woning moest ik een energiebedrijf vinden. Bij Pure energie hielpen ze mij heel goed. Ze regelde de aansluiting en een bijpassend energiecontract ontzettend snel. Dat gaf mij veel rust en maakt dat ik echt tevreden ben over dit bedrijf.

Jasmijn

Goede informatie en voortgang te volgen

4,0 score

De overstap was super geregeld. Ik ben goed geïnformeerd over de stappen en voortgang van de overstap en heb zelf weinig hoeven doen. Het bedrijf regelde alles compleet tot in de puntjes.

Ronald

Een bedrijf dat er voor klanten is.

4,0 score

Ik ben zeker verbaasd over dit bedrijf. Binnen enkele minuten een vriendelijke medewerker aan de lijn die mij geholpen heeft. De informatie is helder en het bedrijf doet waarvoor het staat. Dat maakt dit bedrijf een absolute aanrader. Kies net als mij voor duurzame energie.

Ingrid

Zonder problemen en zorgen overgestapt

5,0 score

Het overstappen naar Pure energie ging zonder problemen en zorgen. Het is goed te weten waar je stroom vandaan komt. Een goed en gezond klimaat vind ik ontzettend belangrijk. Daarom steun ik de missie waarvoor het bedrijf staat. Ik hoop dat meer mensen dit zullen zien en volgen. Want groene duurzame energie is niet duurder dan reguliere (grijze) stroom.

Joke

Lagere kosten en een beter product

4,0 score

Ik ben naar Pure energie overgestapt en heb gekozen voor een 5-jarig energiecontract. Bij het vorige bedrijf betaalde ik veel meer per maand dan nu het geval is.

Rein

Een prachtig bedrijf met uitmuntende service

5,0 score

Na een lange tijd bij een ander energiebedrijf klant te zijn geweest overgestapt. De overstap gaf mij meteen een goed gevoel door de missie die dit prachtige bedrijf heeft en de uitmuntende service.

Laura

Hebben mij goed geholpen, duidelijke informatie

5,0 score

Tot op heden ben ik zeer tevreden en heb ik een goede ervaring met Pure energie. Ze hebben een goede klantenservice die je echt graag verder helpt. De informatie is duidelijk waardoor ik weinig vragen heb. Zeker een aanrader.

Juliaan

Zeer goede en vriendelijke klantenservice

4,0 score

Ik ben ontzettend goed geholpen door de klantenservice. Mijn situatie was zeker niet alledaags en daar hadden ze volop begrip voor. Na wat bellen wist de klantenservice alles snel en goed op te lossen. Ik ben daarom helemaal tevreden. Zeker een aanrader door de service en prachtige producten.

Bjorn

Snel en soepele overstap

5,0 score

Ik heb mij aangemeld via de website. Daarna heb ik eigenlijk niets meer hoeven doen. Ze konden mijn verbruik en beginstand direct aflezen door de slimme energiemeter. Een makkelijke keuze zonder gedoe.

Matthijs
Verstuur mijn ervaring met dit energiebedrijf ...