Energie wijzer Nederland

Klant ervaringen en reviews van energiebedrijf Vattenfall energie

Lees hier de ervaringen van klanten over energiebedrijven en hun producten. De klant ervaringen zijn een belangrijk onderdeel voor het maken van de juiste keuze. Ben je een tevreden klant of juist helemaal niet tevreden. In beide gevallen is het goed je stem te laten horen. 

Prima energie leverancier

4,0 score

Ik heb prima ervaringen met vattenfall. Ben inmiddels 3 jaar bij hen. De app werkt goed, altijd netjes je verbruik inzichtelijk en je termijnbedrag is makkelijk aan te passen. Hun advies wat betreft het termijnbedrag klopt en ik krijg (omdat ik hem net iets hoger zet) aan het eind van het jaar altijd een klein bedrag terug. Ik snap sommige negatieve reviews eigenlijk niet. Als je kiest voor een bepaald contract en dit tussendoor wilt wijzigen pleeg je contractbreuk, meer dan logisch dat je hier dan een boete voor betaalt. Wat mij betreft een prima leverancier

Felicia

Altijd tevreden geweest

4,0 score

Altijd zeer tevreden geweest over Nuon en Vattenfall, nu de fout gemaakt door over te stappen naar Essent. Daar ben ik niet over te spreken komen beloftes niet na. Maar stap zeker weer over naar Vattenfall die zijn een stuk betrouwbaarder.

Doreen

Geen goede klantenservice

3,0 score

Geen goed woord over voor de klantenservice. Ze konden mij niet uitleggen waarom ik geen korting kon krijgen nu mijn contract aan het aflopen was. Beetje lastig maar bedrijf geeft weinig om vaste klanten als je het mij vraagt.

Mees

Leuk welkomstcadeau ontvangen

4,0 score

Voor mij was het direct duidelijk. Bij Vattenfall kreeg ik korting in de vorm van een welkomst cadeau t.w.v. ruim 200 euro. Dik tevreden over de service.

Madelijn

Prima deal voor duurzame energie

4,0 score

Na lang wikken en wegen ben ik eindelijk overgestapt. De energievergelijker gaf hierbij de doorslag dankzij de mooie deal die ik kreeg. Nu geniet ik voor een jaar van goede duurzame energie. Bovendien investeert Vattenfall fors in verduurzaming.

Karin

Snelle service en hoge korting

5,0 score

Ik ben een van de vele tevreden klanten. Na mijn keuze om over te stappen naar Vattenfall was alles snel geregeld. Ik ontvang nu een korting door mijn jaarcontract en geniet van een laag tarief. Daarnaast vind ik het een fijn bedrijf met een uitstekende klantenservice.

Melvin
Verstuur mijn ervaring met dit energiebedrijf ...