Energie kiezer

Verlaag je energiekosten met de energie kiezer

Met de energie kiezer weet je precies hoeveel jij kunt besparen op energiekosten. En dat voordeel kan oplopen tot meer dan 367 euro per jaar of zelfs meer. Hoe langer jij bij je huidige energiebedrijf zit hoe groter de kans is dat je kunt besparen. Voor blijvende klanten is er vaak geen voordeel of korting. Maar voor nieuwe klanten wel. Daar kun je alleen gebruik van maken door over te stappen. Het overstappen naar een ander energiebedrijf is met de energie kiezer zo geregeld. Jij vult je gegevens in en je nieuwe energiebedrijf regelt het overstappen. Waarbij je altijd 14 dagen bedenktijd hebt.

Meer dan367
voordeel per jaar
Meer dan100+
vergelijkingen per dag
Altijd14
dagen bedenktijd
Maar liefst87%
kan besparen
_

100% tevreden energie kiezer gebruikers

_
Klant avatar 1
Julian
Klant
Ik ben zeer tevreden over de aanbiedingen en besparing die mogelijk is dankzij de energie kiezer.
Klant avatar 5
Chantal
Klant
Ik heb er eigenlijk nooit bij nagedacht om mijn energie te vergelijken. Daarom kon ik nu ruim 300 euro besparen door vergelijken.
Klant avatar 2
Maarten
Klant
Ik kreeg een mooie deal van mijn huidige energiebedrijf toen ik wilde overstappen. Maar de energie kiezer was goedkoper!

Bespaar dankzij de energie kiezer op je jaarlijkse energiekosten.

Je zit vast en zeker niet te wachten op een verkooppraatje. Laat ik daarom direct met de deur in huis vallen. Want dankzij de energie kiezer weet je niet alleen hoeveel geld je kunt besparen. Maar ook voor welke energie producten je kunt kiezen. Want het soort energie is inmiddels net zo belangrijk als de energieprijs.

En dat is niet voor niets want goede duurzame energie draagt aanzienlijk bij aan een beter en gezonder klimaat. We kunnen immers niet door blijven gaan met vervuilen en dat beseffen we steeds beter. 

En waarom zou je de energiekosten en bedrijven niet vergelijken. Dat kost je immers helemaal niets en neemt slechts enkele minuten in beslag. Dat is nog eens snel verdiend geld. Daar mag jij zeker mee thuiskomen! 

Maar voor je aan de slag gaat met onze energie kiezer is het goed te weten dat ruim 87 procent van alle huishoudens kan besparen. Je hebt dus een grote kans dat jij ook kunt besparen.