Energie kiezer

Verlaag je energiekosten met de energie kiezer

Met de energie kiezer weet je precies hoeveel jij kunt besparen op energiekosten. En dat voordeel kan oplopen tot meer dan 367 euro per jaar of zelfs meer. Hoe langer jij bij je huidige energiebedrijf zit hoe groter de kans is dat je kunt besparen. Voor blijvende klanten is er vaak geen voordeel of korting. Maar voor nieuwe klanten wel. Daar kun je alleen gebruik van maken door over te stappen. Het overstappen naar een ander energiebedrijf is met de energie kiezer zo geregeld. Jij vult je gegevens in en je nieuwe energiebedrijf regelt het overstappen. Waarbij je altijd 14 dagen bedenktijd hebt.

Meer dan367
voordeel per jaar
Meer dan100+
vergelijkingen per dag
Altijd14
dagen bedenktijd
Maar liefst87%
kan besparen
_

100% tevreden energie kiezer gebruikers

_
Klant avatar 1
Julian
Klant
Ik ben zeer tevreden over de aanbiedingen en besparing die mogelijk is dankzij de energie kiezer.
Klant avatar 5
Chantal
Klant
Ik heb er eigenlijk nooit bij nagedacht om mijn energie te vergelijken. Daarom kon ik nu ruim 300 euro besparen door vergelijken.
Klant avatar 2
Maarten
Klant
Ik kreeg een mooie deal van mijn huidige energiebedrijf toen ik wilde overstappen. Maar de energie kiezer was goedkoper!

Bespaar dankzij de energie kiezer op je jaarlijkse energiekosten.

Je zit vast en zeker niet te wachten op een verkooppraatje. Laat ik daarom direct met de deur in huis vallen. Want dankzij de energie kiezer weet je niet alleen hoeveel geld je kunt besparen. Maar ook voor welke energie producten je kunt kiezen. Want het soort energie is inmiddels net zo belangrijk als de energieprijs.

En dat is niet voor niets want goede duurzame energie draagt aanzienlijk bij aan een beter en gezonder klimaat. We kunnen immers niet door blijven gaan met vervuilen en dat beseffen we steeds beter. 

En waarom zou je de energiekosten en bedrijven niet vergelijken. Dat kost je immers helemaal niets en neemt slechts enkele minuten in beslag. Dat is nog eens snel verdiend geld. Daar mag jij zeker mee thuiskomen! 

Maar voor je aan de slag gaat met onze energie kiezer is het goed te weten dat ruim 87 procent van alle huishoudens kan besparen. Je hebt dus een grote kans dat jij ook kunt besparen. 

Frank Almere is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Karen Rotterdam is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Steven Kockengen is overgestapt
Keuze Engie energie | 1 Jaar
Mariska Groningen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 3 Jaar
Sander Maarssen is overgestapt
Keuze Eneco energie | 3 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Den Haag is overgestapt
Keuze Vattenfall energie | 1 Jaar
Anoniem Portengen is overgestapt
Keuze vandebron energie | 1 Jaar
Jos Schoonhoven is overgestapt
Keuze Eneco energie | 1 Jaar
Anoniem Woerden is overgestapt
Keuze Essent energie | 1 Jaar
Bespaar vandaag al op je autoverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over autoverzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van de verschillende auto verzekeringen. Je kunt er direct geld mee besparen en je bent vaak veel uitgebreider verzekerd dan bij je huidige verzekeraar.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je energierekening!
Je hebt zojuist gelezen over energie kosten. Nieuwsgierig geworden? Ga dan aan de slag met het vergelijken van jouw energiekosten. Je kunt er per jaar heel veel geld mee besparen. Zo behalen onze klanten een gemiddelde besparing van maar liefst 367 euro per jaar. Niet mis toch?
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je telefoon abonnement!
Je hebt zojuist over telefoon abonnementen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende telecom aanbieders die er zijn. Je kunt er honderden euro’s mee besparen of de nieuwste mobiele telefoon door scoren.
Geld besparen ... ?
Bespaar vandaag al op je zorgverzekering!
Je hebt zojuist gelezen over zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan eens een vergelijking tussen verschillende grote zorgverzekeraars. Op deze manier kun je veel geld op je basis zorg verzekering besparen. Maar ook kiezen voor een aanvullende zorgverzekering.
Geld besparen ... ?