Energiekosten. Vergelijk ze jaarlijks.

Energiekosten. Vergelijk ze jaarlijks.

Er is geen reden om energiekosten niet te vergelijken. Je denkt er misschien niet direct bij na, maar energiekosten vergelijken kost je slechts enkele minuten. Waarbij je in die luttele seconden gewoon een aanzienlijk voordeel kunt scoren. Niet slecht toch? 

Er is altijd wel een energieleverancier te vinden die een lagere prijs heeft. Of dit nu te maken heeft met een overstap korting, voordeel op de tarieven, collectiviteit of gewoon lagere tarieven. Dat is eigenlijk ook niet interessant om te weten. Maar wat wel goed is om te weten is hoeveel geld je echt kunt besparen. Waarbij je vaak gewoon kunt kiezen voor groene energie. Want die prijzen zijn al lang niet meer veel hoger dan de welbekende grijze stroom. Het checken van de prijzen kun je in enkele seconden doen. Waarbij je direct een overzicht krijgt van de producten, de tarieven en het voordeel.  

Let wel goed op dat je soms vastzit aan een driejarig contract. Iets wat ik zelf zeker niet aanraad. Je kunt namelijk elk jaar een nieuw voordeel hebben. Bovendien is het voordeel dat je hebt bij een nieuw langdurig contract vaak net zo hoog als de eenjarige contracten.  

Een van de redenen om goed op te letten welke contractvorm je aangeboden krijgt. Zodat je al de tarieven goed met elkaar kunt vergelijken. En volgend jaar? Dan pak je gewoon weer opnieuw een voordeel door te vergelijken. 

winkelen

Energiekosten vergelijken, ben jij er ook laks in? 

Energiekosten vergelijken, ben jij er ook laks in?

Een tijd geleden hebben wij willekeurig aan mensen gevraagd of ze kosten wel eens vergelijken om te besparen op kosten. Het verbaast ons dat veel mensen dit niet doen. Ze hebben in het verleden wel eens een vergelijking gemaakt, maar na de overstap blijven mensen toch vaak bij de huidige energieleverancier zitten. Waarbij ze vervolgens geen korting of voordeel meer ontvangen. 

Dat vinden wij echt zonde. Want door overstappen kun je al een eenmalig voordeel hebben die de energieleveranciers kunnen toepassen. Wat ervoor zorgt dat energiekosten zo met enkele tientjes tot soms wel honderden euro’s kunnen dalen. 

Het vergelijken van energiekosten kost je overigens maar enkele luttele seconden. Je kunt door een vergelijk dus zeer snel geld verdienen.  

Omdat Nederlanders laks zijn in het vergelijken van kosten lopen ze jaarlijks dus veel geld mis. Dat is precies wat wij met onze website willen veranderen. Omdat je zoveel voordeel uit een vergelijk op onze website kunt halen. 

De producten die wij aanbieden zijn overigens ook verschillend. Zo heb je de keuze uit groene energie. Maar blijft ook grijze energie een onderdeel binnen de vergelijking. En tot groot genoegen van ons blijkt grijze energie vaak veel duurder door groene stroom. Omdat hierop vaak geen korting mag worden toegepast. De zogenaamde subsidie voor een groene stroomkeuze. 

Het vergelijken van de verschillende leveranciers, soorten energie als de kosten is dus een absolute aanrader. Want door de diversiteit hierin is het goed mogelijk te besparn. 

Stroom is toch gewoon stroom? 

Stroom is toch gewoon stroom?

Dat klopt zeker. Het maakt niet uit welke kleur energie er uit het stopcontact komt. Jij kunt gewoon je televisie, radio, vaatwasser, computer of de lichten blijven gebruiken zoals je gewend bent. Maar als je met een simpele klik, zonder meerkosten, de wereld een stukje schoner kunt maken. Dan is die keuze natuurlijk vanzelfsprekend. En daarvoor kun je ook kiezen voor groene energie.  

Wat je wel moet weten over groene energie, is dat deze vorm van elektriciteit vaak niet alleen uit ons eigen land komt. Wij kopen deze energie vaak in via certificaten vanuit het buitenland. Die ons de energie via hun netwerk leveren. 

Omdat wij in Nederland onvoldoende groene energieopbrengsten hebben. Welke wij afgelopen jaren wel aanzienlijk hebben vergroot. 

Vergelijk het zelf eens en pak je voordeel. 

Vergelijk het zelf eens en pak je voordeel.

Je moet het eigenlijk gewoon zien! Het geld dat je kunt besparen. Daarom is het goed om gewoon eens vrijblijvend een vergelijking te doen. Waardoor je direct ziet hoe jouw nieuwe energieaanbod eruit ziet. Waarbij je geheel vrij bent om te kiezen tussen overstappen of lekker blijven zitten waar je zit.  

Vergelijk het gewoon! 

Waarom vergelijken

energie kostenenergie vergelijkenenergiekosten besparenlagere energiekostenlagere energiekostnetientjes besparenvoordeel

Comments are disabled.