Europallets inzamelen

Europallets inzamelen

Daar staan ze dan, opgestapeld in een hoek en u hebt geen idee wat u ermee aan moet. Hoe komt u van die grote europallets af? Vaak kunt u deze weer inleveren waar u ze vandaan hebt.

De pallets zijn namelijk eigendom van de leverancier waar u in bezit bent gekomen van de pallets. Deze wil de europallets graag terug hebben, zodat hij ze weer opnieuw kan gebruiken voor andere klanten. 
 
Als dit echter niet het geval is, zijn er bedrijven die deze pallets graag van u overnemen. Ze zijn nog eens bereid om ervoor te betalen ook. Ook kapotte europallets kunt u daar inleveren, omdat ze van een aantal kapotte, meestal weer een hele kunnen maken.

Dit scheelt grondstoffen voor een compleet nieuwe pallet, waardoor u houtkap tegen gaat en wederom meewerkt aan het behoud van een goed milieu.  
 
Naast deze bedrijven, zijn er ook particulieren die europallets willen overkopen. Ze zijn namelijk niet enkel goed om ladingen mee te vervoeren, maar ze kunnen ook goed ingezet worden voor decoratieve doeleinden. Er kunnen prachtige dingen mee gemaakt worden, zoals een tafel, of een plantenbakhouder.

Zelfs voor het maken van een boomhut doen ze het goed. Als laatste optie kunt u ze ook gewoon meegeven aan de gemeente op grof vuil dagen, of ze zelf naar een afvalpunt brengen. De gemeente weet wel wat er met de pallets moet gebeuren.  

winkelen

Besparen

Europallets inzamelengeld verdienenhoutkapinleveren

Comments are disabled.