Goedkoop op pad in eigen omgeving

Goedkoop op pad in eigen omgeving

U wilt er graag even tussenuit, maar u hebt eigenlijk weinig geld. De entreeprijzen van grote pretparken worden steeds duurder, laat staan de parkeerkosten en de benzinekosten. Al snel komt u met zo’n dagje uit boven de 100 euro uit. Kijk eens rond in uw eigen omgeving. Vaak kunt u daar ook veel beleven, zonder dat het veel geld moet kosten. 
 
Het museum waar u als kind vaak kwam met excursies op school, daar bent u al zeker tien jaar niet geweest. De collectie is misschien totaal vernieuwd, of er zijn dingen toegevoegd aan het museum. De aankleding is veranderd of er is sinds kort een interessante rondleiding. Neem er weer eens een kijkje, voor een paar euro gaat er een schatkamer aan kunst voor u open. 
 
Ga eens kijken bij die kleinschalige dierentuin een paar dorpen verderop. Die hebben vaak mooie verblijven en bijzondere dieren. U loopt er erg rustig, in plaats van tussen alle toeristen in de grote bekende dierentuinen. En met het geld dat u betaalt voor de entree steunt u de dierentuin zelf. 
 
Iets nieuws is het al wandelend of fietsend schat zoeken. Wanneer u deze gevonden hebt schrijft u uw naam op in het bijgevoegde logboekje. In sommige caches zit ook echt een voorwerp wat u mee kunt nemen als aandenken. Het is dan wel de bedoeling dat u zelf ook wat terug stopt. Op deze manier bent u lekker in beweging. Het leuke van geocachen is dat u het overal ter wereld kunt doen. Zowel bij u in de buurt als aan de andere kant van de wereld. Of plaats zelf eens een cache en bekijk wie uw cache hebben gevonden. 

Besparen

dagjedierentuindorpeneigen omgevingfietsendgoedkoop op padkostenomgevingop padparkeer kostenparkeerkostenschatschatkamerwandelend

Comments are disabled.