Lang zal mijn bankrekening leven

Lang zal mijn bankrekening leven

Verjaardagen, ze zijn onvermijdelijk. U hoeft er niets voor te doen. Of het nu u eigen verjaardag is of die van uw beste vriend(in), u wilt het toch niet zomaar voorbij laten gaan. Maar hoe kunt u besparen op verjaardagen? 

Cadeautjes 

Geen verjaardag is compleet zonder cadeautjes. U kunt het natuurlijk zo gek maken als u zelf wilt. Als u een leuk cadeau wilt kopen voor iemand en u weet ruim van te voren al wat u gaat kopen, is het slim om folders in de gaten te houden. Als uw cadeau al in de aanbieding is, kunt u het alvast aanschaffen.  

U kunt ook naar een tweedehands winkel gaan. Dit klinkt heel stoffig maar tegenwoordig zijn deze winkels niet meer zo stoffig. U vindt er vaak nieuwe producten gewoon in de verpakking. Op de markt vindt u vaak ook allerlei leuke dingen die in een drogist veel duurder zijn.  
 
Als u een beetje creatief bent, kunt u zelf ook een cadeaupakket samenstellen. Bijvoorbeeld een pakket van zijn of haar favoriete tijdschriften of een pakket met allerlei lekkere douchespullen. U heb dan helemaal zelf in de hand hoeveel u uitgeeft. 

Amerikaans feestje 

Als u opziet tegen de kosten van uw eigen verjaardag kunt u uw gasten vragen of ze iets mee willen brengen. U kunt dan denken aan hapjes maar ook drankjes. U kunt ervoor kiezen om dit te vragen in plaats van een cadeau. In Amerika is dit een normaal gebruik. In Nederland wordt u vaak nog een beetje raar aangekeken. Gelukkig wordt het steeds meer geaccepteerd. Besparen op verjaardag is een kwestie van vergelijken en dingen zelf mogelijk maken.  

winkelen

Besparen

aanbiedingamerikaansbankrekeningcadeautjescreatiefdrogistfolderskopenrekeningslim

Comments are disabled.