Lekker een dag op stap

Lekker een dag op stap

Het is mooi weer en u hebt zin om een dagje op stap te gaan. De mogelijkheden zijn natuurlijk heel divers. U kunt een dagje naar de dierentuin, een leuk museum of naar een pretpark. Toch valt het altijd tegen hoeveel u dan kwijt bent. Zeker als u een groot gezin hebt. Er zijn genoeg manieren om toch een leuke dag te hebben met uw naasten zonder dat u een fortuin kwijt bent.  

Picknicken 

Picknicken: het klinkt suf, maar u kunt het zo leuk maken als u zelf wilt. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat u een dag uitkiest dat het lekker weer is. Een goede picknick begint met een goede voorbereiding. Ga als eerst naar de supermarkt. U kunt bij de supermarkt allerlei lekkere soorten beleg halen, verse broodjes en een goed flesje wijn. Neem ook een paar leuke tijdschriften mee en speelgoed voor de kinderen. Als u dan bent uitgegeten kunt u lekker relaxen met het laatste roddel nieuws. 

Veel korting mogelijk 

Als u toch naar de dierentuin wilt of naar een pretpark, is het slim om op internet te kijken of u ergens kortingskaarten kun vinden. Kijk eerst waar er korting mogelijk is en maak dan vervolgens uw keuze. Er zijn bij supermarkten vaak ook acties waar u zegels kunt sparen. Als u alleen spaart, duurt het natuurlijk een eeuwigheid voordat die kaart een keer vos is. Vertel daarom in uw omgeving dat u aan het sparen bent. Dan gaat het opeens een stuk sneller. 

Besparen

dagjeeen dageen dag op stapeendagkortingleukleuke dagmanierenop stappicknickenspeelgoedtijdschriften

Comments are disabled.