Over energie producten en energieleveranciers vergelijken?

Welke energieleveranciers en producten kun je vergelijken?

Wil je energieproducten en energieleveranciers vergelijken? Ik vertel je graag meer over de energieleveranciers en producten die je bij ons kunt vergelijken. Met goede informatie kun je energie veel beter vergelijken op deze website en pak je meer voordeel. 

Het vergelijken van energie is binnen twee minuten geregeld. Het enige dat nodig is om de energieproducten en leveranciers te vergelijken is je postcode, huisnummer en verbruik. Heb je de juiste energie deal gevonden? Dan klik je direct naar je voordeel en kun je het energieproduct afsluiten. Je nieuwe energieleverancier regelt de overstap. Nadat je bent overgestapt heb je 14 dagen bedenktijd. Een prettig idee die ervoor zorgt dat je 100% vertrouwd als veilig kiest voor voordeel. 

Over de energieleveranciers en producten die je kunt vergelijken vertel ik je in dit blog veel meer. Zo kies je bewust voor een energiecontract die bij je past. Van duurzame energie tot de meest voordelige tarieven. 

Ben je er klaar voor om tot honderden euro’s per jaar te besparen? Dit is het moment om energie te vergelijken en gebruik te maken van een uiterst voordelig tarief of het meest duurzame energieproduct.  

Energieleveranciers vergelijken?

Welke energieleveranciers kun je vergelijken?

Bij ons kun je 16 energieleveranciers vergelijken. Waarbij deze onafhankelijk van elkaar pakketten en kosten samenstellen. Dat zorgt voor een onafhankelijke energie vergelijking.  

De energieleveranciers die wij vergelijken zijn Vattenfall, Engie, Energie direct, Online, Oxxio, Eneco, Essent, Pure Energie, Budget energie, vandebron, Delta, Powerpeers, Veba, Noord, Neosmart & Power. Je hebt dus veel om voor te kiezen. Welke energieleveranciers het laagste tarief hebben is geheel afhankelijk van je verbruik en het soort energie dat je wilt welke je kunt instellen in de aanwezige filters.  

Welke energieproducten kun je vergelijken? 

Welke energieproducten kun je vergelijken?

Je kunt verschillende energieproducten met elkaar vergelijken waaronder groene stroom, groene stroom uit Nederland, grijze stroom, gas en gas met CO2 Compensatie. Welk energieproduct je ook kiest onze vergelijker kan je behoorlijk verrassen met de tarieven. Zo zijn groene initiatieven niet altijd duurder en is compensatie van CO2 bij gas soms tegen een aantrekkelijk tarief inbegrepen. Je bent vaak voor hetzelfde geld duurzaam bezig. 

Het verschil is vooral de initiatieven waar energieleveranciers in investeren. Waar landelijk grotere energiebedrijven kiezen voor landelijke projecten of projecten uit het buitenland investeren lokale energie aanbieders vaak in lokale projecten.  

Groene energie is afkomstig van water, wind en zonenergie. Er zijn landelijk gezien verschillende soorten projecten beschikbaar. Maar de vraag naar groene producten is nog altijd groter dan wat wij in Nederland kunnen opwekken aan groene energie. Daarom kopen energieleveranciers groene energie in het buitenland door het inkopen van groencertificaten. 

Gas CO2 Compensatie is relatief nieuw in Nederland maar heeft een toenemende vraag. Bij deze compensatie worden nieuwe bomen geplant naar gelang verbruik. Hoeveel bomen er geplant zullen worden is per energieaanbieder verschillend en kun je vinden op de website van een aanbieder. 

Bij energieleveranciers vergelijken helpen leveranciers je ook bij energie besparen door nieuwe technieken of een welkomst box met energiebesparende artikelen en informatie. Zo bespaar je niet alleen in verbruik maar ook op de maandelijkse energielasten. 

Welke looptijd van energiecontracten kun je vergelijken? 

Welke looptijd van energiecontracten kun je vergelijken?

Bij het vergelijken van energieproducten, leveranciers en kortingen heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een looptijd. Je hebt de keuze uit 3 verschillende looptijden. Hoe langer de looptijd is hoe meer korting je krijgt maar ook hoe langer je aan het contract vast zit. 

Energie looptijd 1 jaar is de meest gekozen looptijd omdat je na een jaar opnieuw kiest voor een groot energievoordeel. In vergelijking met een langere looptijd heb je relatief veel voordeel. Wij raden deze looptijd bij het vergelijken van energie in de meeste gevallen aan. 

Energie looptijd 3 jaar is voor consumenten vaak aantrekkelijk omdat de energieprijzen op dit moment historisch laag zijn. Je krijgt gedurende 3 jaar dan ook niet met verhogingen te maken en weet precies wat je kwijt bent. Het nadeel is de korting die als je deze verdeeld over de looptijd van 3 jaar relatief laag is. Wij raden een looptijd van 3 jaar in enkele gevallen aan. 

Energie looptijd 5 jaar is vooral handig voor tweepersoonshuishoudens die veel onderweg zijn en willen profiteren van een vast laag energietarief, korting en geen gedoe met overstappen. Hoewel een 5-jarig energiecontract voordelig kan zijn raden wij deze slechts in enkele gevallen aan. 

Waarom overstappen naar een andere energieleverancier loont. 

Waarom overstappen naar een andere energieleverancier loont.

Dat vergelijken van energie loont bewijzen de honderden vergelijkingen die dagelijks gemaakt worden. De gemiddelde besparing die onze klanten kunnen behalen is 367 euro per jaar. Het is niet voor niets dat wij dagelijks honderden keren bezocht worden door huishoudens. 

Het overstappen naar een nieuwe energieleverancier hoef je niet zelf te doen. Als jij je gegevens na het vinden van je energie deal achterlaat regelt je nieuwe leverancier de rest. Het enige dat jij moet weten is of je nog een lopend energiecontract hebt. Dit om te voorkomen dat je een boete van je oude energieleverancier opgelegd krijgt. 

Is je huidige energiecontract nog niet afgelopen? Dan kun je wellicht opvragen wat het kost als je toch overstapt. In sommige gevallen levert overstappen tijdens je contractduur toch voordelen op. Omdat de boete niet opweegt tegen de vergoeding en het lagere tarief. 

Wat is de conclusie van energieleveranciers vergelijken? 

Je kunt in twee minuten tijd energieleveranciers vergelijken. Dat is dus snel geregeld en wanneer je kijkt naar de gemiddelde besparing van 367 euro per jaar is het ook nog eens snel verdiend geld. De vergelijker op de website helpt je dus in enkele minuten aan goedkopere energieproducten, duurzame energie of een CO2 compensatie.  

Wij ontvangen iedere dag honderden huishoudens die energieleveranciers vergelijken en gemiddeld 367 euro per jaar kunnen besparen. Dat is veel besparing voor slechts enkele minuten vergelijken. Het vergelijken is bovendien ook nog eens 100% vertrouwd en veilig zonder dat je bakken met reclame zal ontvangen.  

Het is dus tijd om te vergelijken. Pak je voordeel en geniet onbezorgd van je nieuwe contract. 

Over energie producten en energieleveranciers vergelijken?
Schuiven naar boven