Telecom (bellen)

Leveranciers telecom en bellen

Overzicht van …

Telecom telefoonabonnement aanbieders

Wij hebben de beste aanbieders van telefoon abonnementen voor je in een overzicht gezet. Waardoor je snel, makkelijk en veilig de juiste keuze kunt maken voor een abonnement dat bij je past. Je kunt vanaf deze pagina direct naar de website van de aanbieders klikken om de mogelijkheden te zien. 

Wil je de mogelijkheden liever vergelijken? Ga dan naar onze vergelijker. Waarmee je direct de verschillende aanbiedingen in een overzicht te zien krijgt.

Naar de telecom vergelijker  |  Naar de sim only vergelijker

Telecom aanbieder …

Budget Mobiel

Budget Mobiel, dat is onbeperkt aantal MB’s, sms en minuten in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan.

Ga naar de website van budget mobiel

Telecom aanbieder …

Simpel mobiel

Simpel biedt al meer dan 10 jaar voordelige sim-only aanbiedingen zonder onnodige extra’s. Met een sim-only abonnement van Simpel kies je voor supergoedkoop bellen, sms’en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid vanaf €2,50 per maand.

En je krijgt de middelen om maximale controle over de kosten te houden. Met de Mijn Simpel-app heb je overal en altijd inzicht in je verbruik en kun je je abonnement eenvoudig zelf beheren.

Ga naar de website van Simpel mobiel

Logo ben
Telecom provider ben
Hollands nieuwe
Telecom provider Hollands nieuwe
kpn
Telecom provider KPN
Telecom provider T Mobile