Uw oude telefoon is goud waard

oude telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer naar behoren en dus besluit u een nieuwe te kopen. Druk gaat u in de weer om uw nieuwe telefoon aan te passen aan uw eigen gebruik. Terwijl u bezig bent, valt u oog op uw oude telefoon.

Oh ja, die moet ook nog weg, maar waar moet die heen? Veel oude telefoons verdwijnen in kastjes en laadjes omdat mensen niet weten waar ze ermee naartoe moeten. Echter, is uw oude telefoon, of die het nou nog doet of niet, nog best veel geld waard.  
 
In een telefoon worden materialen verwerkt die behoorlijk waardevol zijn. Wist u dat er in uw telefoon goud zit? Het zijn geen dikke plakkaten, maar hele kleine beetjes die ervoor zorgen dat uw telefoon doet wat die moet doen. Naast goud bevat uw mobieltje nog meer waardevolle materialen die het waard zijn om gerecycled te worden. Om deze reden is uw telefoon toch nog wat waard, ook al is die kapot.  
 
Via internet zijn er bedrijven die geld bieden voor oude mobiele telefoons. U kunt uw telefoon dan eenvoudig opsturen en u bent er vanaf, terwijl u er ook nog iets aan over houdt. Daarnaast zijn er in sommige winkels ook speciale bakken te vinden waar u uw oude telefoon in kunt gooien. 

U krijgt er dan weliswaar geen geld voor, maar u zorgt wel voor een schoon milieu en u maakt hergebruik van de materialen mogelijk.  
 
Ook bij de gemeente is het mogelijk uw oude telefoon in te leveren, via speciale afval breng stations. Dus laat uw telefoon niet in een laadje liggen, maar geef hem een nieuw leven. 

Besparen

gsmmobielmobiele telefoonoude gsmoude mobieloude mobiele telefoonoude mobieltjesoude telefoontelefoon

Comments are disabled.