Waarom jij voor Oxxio Telecom kiest.

Dat je bij Oxxio aan het juiste adres bent voor groene energieproducten wist je misschien al langer. Het is de vierde energieleverancier in Nederland die voor de tweede keer de Gouden Energie Award heeft gewonnen. Een prijs voor de beste prijs en kwaliteit als het om energie gaat.

Maar wist je ook dat je voor telecom bij Oxxio telecom aan het juiste adres bent. Als telecom bedrijf maakt Oxxio namelijk gebruik van het ijzersterke netwerk dat KPN te bieden heeft. Met scherpe prijzen en veel voordelen. Maar vooral een betrouwbaar netwerk waarvan je van op aan kunt.

Wanneer je al klant bent profiteer je ook nog eens van combinatie voordeel, een extra korting voor klanten die de kwaliteit van goede stroom en telecom willen ervaren.

Is Oxxio Telecom wel betrouwbaar?

Is Oxxio Telecom wel betrouwbaar?

Om de betrouwbaarheid van het Oxxio telecom netwerk te controleren heb ik gekeken naar hoe de dienstverlening van het telecom onderdeel door de klanten beoordeeld is. Deze beoordelingen zijn veelbelovend. Waarbij de klanten vooral tevreden zijn over de snelheid en de prijs voor de producten.De meeste klanten blijven dan ook langer bij dit energie en telecom bedrijf vanwege de goede deals, het voordeel en natuurlijk de besparing die het echt oplevert. Want naast de korting die je krijgt is het netwerk zelf ook al superscherp geprijsd door Oxxio.

Mooie praat hoor ik je denken, maar hoe zit het nu echt. Laat ik je zeggen dat er geen woord aan gelogen is. Ook wij zelf hebben voor deze combinatie gekozen en zijn sinds jaar en dag bijzonder tevreden. Zo zijn de storingen die wij bij een andere provider hadden verleden tijd.

Korting tot meer dan 100 euro als je voor Oxxio telecom kiest.

Oxxio

De korting waarvan je kunt profiteren kan oplopen tot meer dan 100 euro op je telecom. Van de korting tijdens de eerste maanden dat je contract loopt, korting als je al klant bent tot extra zenders en service.

Waarbij alles gewoon via het KPN netwerk gefaciliteerd zal worden.

Je profiteert van een KPN netwerk voor een Oxxio prijs.

Je profiteert van een KPN netwerk voor een Oxxio prijs.

Je profiteert dus echt van een absoluut kwaliteit netwerk met de prijs die je van Oxxio gewend bent. Zo is de snelheid ongekend hoog. Daarnaast krijg je als Oxxio energieklant ook nog eens het gratis opnemen pakket, gratis Fox Sport Eredivisie pakket en 2,50 euro maandelijkse korting.

Welke internet snelheid je kiest beslis je zelf. En de keuze is bijzonder groot.

Wanneer je een nieuwe klant bent krijg je bovenop alle extra voordelen die ik genoemd heb en uiteindelijk op de website te vinden zijn ook nog eens een korting tijdens de startperiode. Zo betaal je de eerste maanden veel minder. Dat is natuurlijk ook meegenomen!


Bespaar vandaag nog op je alles-in-een pakket!

Beste producten

Je hebt zojuist over internet, televisie en bellen gelezen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een vergelijking tussen de verschillende alles-in-een aanbieders die er zijn. Je kunt tot honderden euro’s per jaar besparen op je pakket. Een voordeel dat je eenvoudig en snel kunt scoren.

De beste alles-in-een pakketten …

  • Binnen 2 minuten een alles-in-een pakket dat bij je past. 
  • Je vergelijkt meer dan 10 aanbieders en verschillende alles-in-een pakketten.
  • Bespaar direct honderden euro’s per jaar op je alles-in-een pakket.
  • Begin vandaag al met vergelijken, het is 100% gratis en onafhankelijk!!!
  • Wij vergelijken dagelijks voor honderden mensen alles-in-een pakketten.

Je bespaard tot honderden euro’s op alles-in-een pakketten. Het maken van een vergelijking is dus zeker de moeite waard. Wist je trouwens dat maar liefst 96% tevreden is met onze alles-in-een pakketten en deals. Het kan dus echt veel voordeliger als het om televisie, internet en bellen gaat. Laat jij dit voordeel liggen?

Bespaar vandaag al op kosten


 

Alles-in-een pakketten blog

kpnkpn netwerkoxxiooxxio alles-in-1oxxio alles-in-eenoxxio kortinoxxio telecomoxxio televisieoxxio voordeeltelecom oxxio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *