Wat is het goedkoopste alles-in-1 pakket?

Wat is het goedkoopste alles-in-1 pakket?

Je bent op zoek naar het goedkoopste alles-in-1 pakket dat er is. Dan moet je aanbieders zeker eens met elkaar vergelijken. Het kan je tot tientallen euro’s aan maandelijks voordeel opleveren. Dat is toch snel verdiend geld. Je krijgt daarbij vaak ook nog eens een gratis proef periode van je abonnement.  

Wanneer je op zoek bent naar het goedkoopste alles-in-1 pakket wil je er natuurlijk ook zeker van zijn dat je snel internet, goede televisie kwaliteit en een groot aanbod zenders hebt. Dat is precies wat je met de alles-in-1 vergelijker kunt aangeven. Zo kies je zelf de internet die bij je past, zenders die je wilt of het de telefonie die belangrijk voor je is. Je kunt bijvoorbeeld denken aan DSL internet, via de kabel of glasvezel. Zo is er ongekend veel te kiezen als het om alles-in-1 gaat.  

Omdat er veel te kiezen is maakt dat het lastig om het goedkoopste alles-in-1 pakket te gaan kiezen. Met dit artikel hoop ik je meer informatie te kunnen geven waardoor je makkelijker een keuze kunt maken. 

Is budget alles-in-1 de goedkoopste aanbieder? 

Is budget alles-in-1 de goedkoopste aanbieder?

Bidget alles in-1 is in Nederland bezig met een heuze opmars. Ze zijn een groot deel van de markt aan het veroveren. Op dit moment krijgen al ruim één miljoen mensen gas en stroom van budget Energie. Vooral budget alles-in-1 is zeer populair onder onze landgenoten.  

Dat komt omdat je met budget alles-in-1 niet alleen kiest om je gas en stroom van Budget energie af te nemen. Je kan namelijk ook internet, televisie en bellen via Budget afnemen. Dus wanneer je gas en energie van Budget energie afneemt en tegelijkertijd internet, televisie en bellen van budget mobiel, dan heb je een mooie korting op je totaal bedrag. 

Wat zijn de voordelen van Budget alles-in-1?

Wat zijn de voordelen van Budget alles-in-1?

Wanneer je er voor kiest om voor Budget alles-in-1 te gaan, zal je zien dat er een hoop voordelen aan vast zitten. Budget telefonie is van oorsprong eigenlijk een energiebedrijf. Budget energie is in 2016 als eerste energieleveranciet in Nederland begonnen met het aanbieden van internet, televisie en telefonie onder de naam Budget alles-in-1.  

Één van de grootste voordelen van Budget alles-in-1 is dat ze gebruik maken van het KPN netwerk. Het netwerk van KPN is een kwalitatief goed netwerk met weinig problemen en storingen. Daarnaast bieden ze hun producten voor een zeer lage prijs aan. Ook kan je Budget mobiel alles-in-1 bundelen met energie alles-in-1 en 5 euro korting per maand ontvangen. 

Is youfone alles-in-1 de goedkoopste aanbieder? 

Is youfone alles-in-1 de goedkoopste aanbieder?

Youfone is van oorsprong een Rotterdams bedrijf. Sinds 2008 vind het bedrijf het belngrijk dat je je als klant thuis voelt bij Youfone. Jarenlang was Youfone al de goedkoopste aanbieder van mobiele telefoonabonnementen op de sim only markt. Sinds 2017 zijn ze toegetreden in de alles-in-1 markt.  

Youfone is toen ook internet en televisie gaan aanbieden naast bellen. Wanneer je de producten met elkaar combineert krijg je fikse kortingen. Youfone maakt gebruik van het KPN netwerk. En je kan kiezen voor een maandelijks abonnement of een contract voor één of twee jaar. 

Wat zijn de voordelen van Youfone alles-in-1. 

Wat zijn de voordelen van Youfone alles-in-1.

Het voordeel van Youfone is dat zij gespecialiseerd zijn in sim only. Hierdoor kunnen zij dit product goedkoop in de markt zetten en ben jij als klant goedkoop uit bij deze aanbieder. Daarnaast hebben zij een combinatie aanbieding. Dit houdt in dat wanneer je Youfone ook voor andere producten als bellen kan gebruiken.  

Wanneer je bellen bij Youfone combineert met internet en / of televisie, kan je fixe kortingen verwachten. De meeste telefonie bedrijven die ook televisie en internet naast telefonie aanbieden, doen dit niet met sim only abonnementen, Bij Youfone is dit wel het geval, dus ben je veel goedkoper uit.  

Vergelijk het goedkoopste alles-in-1 abonnement?

Vergelijk het goedkoopste alles-in-1 abonnement?

Iedereen in Nederland kent het vooroordeel wel dat Nederlanders best wel zuinig zijn. En dat is helemaal niet erg, want er valt een hoop te kiezen waardoor je voordeliger uit bent. Als je voor een alles-in-1 abonnement gaat ben je sowieso al goedkoper uit dan wanneer je internet, bellen en televisie bij verschillende providers afneemt.  

Om erachter te komen welke provider jou het meeste voordeel oplevert zijn er verschillende vergelijkingssites. Wanneer je een vergelijkingssite raadpleegt, check dan altijd even of het een onafhankelijke site is. Zo weet je zeker dat er geen telefoon-, internet- of televisieaanbieder achter de website zit.  

Soms wel honderden vergelijken per dag! 

Soms wel honderden vergelijken per dag!

Dat vergelijken van alles-in-1 pakketten ongekend populair is verrast mij allerminst. Op mijn website worden per dag soms zelfs meer dan honderden vergelijken gemaakt. Waarbij een groot percentage daadwerkelijk besluit om over te stappen.  

Uit eigen onderzoek komt naar voren dat het overstappen vaak een behoorlijk grote stap voor consumenten is. Maar eigenlijk is het in enkele klikken geregeld. Waarbij je niet meer zonder internet, televisie of telefonie hoeft te zitten. Waar dit vroeger soms wel het geval was.  

Net als bij energie vergelijken profiteer je ook bij het overstappen van een alles-in-1 pakket van een bedenktermijn. Deze verschilt soms per aanbieder maar is ten minste 21 dagen. 

Je bent dus zo vrij als een vogel om te kiezen voor een pakket dat beter bij je past, het goedkoopst is of waarbij je meer internet snelheid hebt. Vergelijk zelf je voordeel eens. 

Wat is het goedkoopste alles-in-1 pakket?
Schuiven naar boven