Wat is slimme verlichting voor in huis?

Wat is slimme verlichting voor in huis?

Door het gebruiken van slimme verlichting kun je geld besparen omdat je veel minder energie zal verbruiken. Zo kun je de lichtsterkte instellen zodat deze bij het moment van de dag past.

Bij slimme verlichting kun je denken aan de Philips Hue verlichting die je via je smartphone kunt bedienen en relatief energiezuinig is. Zeker in vergelijking met andere soorten slimme verlichting. Dit is de reden dat je deze slimme verlichting binnen steeds meer huishoudens zal tegenkomen. Het gemak van de bediening tot het lagere energie dat de verlichting gebruikt. Maar nog belangrijker is de sfeer. Die is bijzonder goed met deze verlichting.

Ik vertel je in dit artikel graag meer over slimme verlichting en met uitstek over de Philips Hue verlichting. Wat maakt deze verlichting zo bijzonder en waar kun je deze verlichting kopen. Je leest het in dit artikel.

Wat kun je met de Philips Hue verlichting?

Wat kun je met de Philips Hue verlichting?

Philips is met zijn Philips Hue verlichting pionier op het gebied van slimme verlichting in huis. Ver voordat andere technologiebedrijven met slimme verlichting kwamen, hadden zij al een breed assortiment beschikbaar. Philips Hue verlichting bedien je met een app op je smartphone.

winkelen

Zo kan je bijvoorbeeld op afstand je lampen aan en uit zetten. In deze app kan je ook een bepaald thema instellen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor ‘concentrate’. Wanneer je dit doet veranderen al je lichten in huis in een kleur waarbij je je goed kan concentreren.

Ook is het mogelijk om een timer in te stellen. Zo kan je makkelijk energie besparen en de lampen op een bepaald tijdstip aanzetten wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. 

Is de Philips Hue verlichting energiebesparend? 

Is de Philips Hue verlichting energiebesparend?

Naast dat de Philips Hue verlichting verschillende instellingen hebben zijn deze lampen ook energiebesparend. De Hue lampen zijn uitsluitend LED-lampen. En Led is enorm energie besparend.

Wanneer je de vergelijking maakt met ouderwetse gloeilampen is het verschil goed te zien. Wanneer je gebruik maakt van een gloeilamp verbruik je 60 watt, terwijl je bij een Hue LED-lamp maar 10 watt gebruikt. Bij beiden is de lichtopbrengst zo’n 800 lumen maar bespaar je bij Hue maar liefst 83% energiekosten.

Daarnaast verbruikt de Philips Hue lamp enkel 10 watt wanneer het op zijn felst staat. De meeste mensen zetten deze lampen nooit op hun felst. De levensduur van een Philips Hue lamp is erg lang. Wanneer je vijf uur per dag deze lamp aan hebt staan, gaat deze lamp zo’n 13,5 jaar mee.  

Waarom heb je Philips Hue verlichting nodig? 

Waarom heb je Philips Hue verlichting nodig?

Maar waarom zou je Philips Hue verlichting in huis nemen? Een groot voordeel van deze slimme verlichting is dat ze niet enkel en alleen uit één kleur bestaan. Je kunt namelijk kiezen uit maar liefst 16000 verschillende kleuren! Zo zit jouw favoriete kleur er altijd tussen.

En het is niet alleen leuk om mee te spelen. De mogelijkheid om zelf je kleuren te kiezen hebben ook een functie. Je kan namelijk verschillende soorten thema’s samenstellen die op dat moment het best bij je passen.

Een ander leuk voordeel aan Philips Hue verlichting is dat je ze kan laten samenwerken met je Philips Ambilight televisie. Zo wordt je game- en filmervaring nog uitgebreider en vooral mooier.  

Waar kan ik de Philips Hue bestellen?

Waar kan ik de Philips Hue bestellen?

Misschien ben je door het lezen van bovenstaande tekst enthousiast geworden om Philips Hue verlichting aan te schaffen. Op deze website kan je deze slimme verlichting bestellen in de webshop. In onze webshop hebben we een ruim assortiment aan Philips Hue verlichting.

Van tafellampen tot plafondlampen en van hanglampen tot lichtbalken. Bekijk goed welke Philips Hue het beste bij jou en jouw woning past en vergelijk de verschillende lampen met elkaar in onze webshop.

Dus wil jij graag beginnen met Philips Hue verlichting, ga dan snel op deze site naar onze webshop en kijk welke het beste bij jou past.  

Is de Philips Hue het geld waard?

Is de Philips Hue het geld waard?

Slimme huishoudens zijn de toekomst. Van smart televisies tot smart deurbellen, alles wordt smart. De verlichting van Philips Hue is het beste wat er op de markt is qua smart verlichting. Omdat Philips Hue uitsluitend met LED-lampen werkt, bespaar je een hoop geld op je jaarlijkse energienota.

En naast dat je een hoop minder geld uitgeeft aan energiekosten zijn deze lampen ook nog eens uiterst duurzaam. Vroeger moest je bij een gloei- of spaarlamp om de paar maanden een nieuwe lamp kopen. Bij een Philips Hue lamp hoef je dat pas na tien jaar te doen!

Daarnaast kan je met deze moderne slimme verlichting verschillende dingen doen die met traditionele lampen niet mogelijk zijn. Philips Hue is dus op verschillende vlakken dubbel en dwars het geld waard.  

Beste producten blog

energiebesparenenergiezuinige verlichtinggoede verlichtingminder energieminder energiekostenminder verbruikphilips huesfeer verlichtingslimme verlichtingverlichting en energieverlichting philips

Comments are disabled.